joi, 30 decembrie 2010

schimbarea-flavia

Fiecare zi e o noua reusita. Incerci ceva, pe urma cazi.Este precum un morman de zapada care la ivirea unei raze de soare se topeste; dispare ca si cand nu ar fi existat vreodata. Asa este si ziua, nu sta sa ne astepte. Noi suntem uluiti de cat de repede se scurg momentele. Parca am astepta ca timpul sa ne lanseze intrebarea: "Vrei sa trec?"
Uitam sa investim in el si exista zile care, putem spune ca, nu au existat. Sunt caracterizate de nimicuri si putin cate putin ne imbrobodesc viata. "Rutina" este cel mai elevat cuvant care ar putea cu siguranta eticheta viata, fiecarui tanar din timpul acesta.
Suntem lasatori, nepasatori cu ceea ce ne inconjoara. Parca nimic nu ne-ar mai multumi sau satisface. Asta am ajuns, niste legume care am uitat de: truda, ambitie, daruire, zbatere. Ne-am obijnuit sa avem de toate si cand nu mai detinem nimic suntem ruinati din toate laturile. Nu suntem capabili nici macar sa ne intretinem.
Asta a ajuns lumea de astazi iar cea de maine cu siguranta nu va debuta mai glorios, fara putin efort, inteligenta si intelepciune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu